joi, februarie 25, 2021

Crafters

Cătălin Ioniță

Am taria morala necesara in momente de cumpana? Luciditatea ceruta in situatii de criza? Capacitatea de a lua decizii juste dar dureroase? 

Nici pomeneala! Poate ca de aceea personajele carora le dau viata in textele mele au toate astea. Se spune ca scrisul e terapeutic. In cazul asta, probabil ca subconstientul meu a decis ca am nevoie de multa terapie. Insailarile mele le gasiti pe platforma Storycraft. In curand si cartile care de abia asteapta lumina tiparului. Stati pe aproape. Urmeaza lucruri bune!

Adrian Zamfirescu

Adrian are la bază formația tehnică, inginer de material rulant din 1991. În decursul carierei profesionale are legături pur conjuncturale cu marketingul sau cu scrierea creativă. Odată cu participarea la cursurile de Copywriting și de Storytelling a școlii lui Daniel Zărnescu revine la o pasiune veche, cititul, vizionarea filmelor și începe să scrie scurte povestiri în cadrul atelierelor de scriere ale școlii, unele postate pe site-ul storycraft. Are în lucru un roman.

adrianzamfirescu.ro

Cornelia Voiculescu

Cornelia este interpret de conferință și trainer de limbi străine cu specializarea germană-engleză. Este pasionată de științele pedagogiei și fondatoare a asociației educaționale “Explore” pentru promovarea limbii și culturii germane în România și iremediabil îndrăgostită de cărți și storytelling.

Loredana Nan

Loredana Nan – sunt o visătoare cu diplomă de economist. La 13 ani scriam ”romane” pe caiete dictando de 48 de file care erau mai apoi savurate de colegii de clasă. Apoi am abandonat scrisul pentru a expertimenta călătoria printre note contabile, strategii de marketing sau volume de vânzări. Mi-am păstrat, însă, sufletul de povestitor și dragostea pentru cărți. Astăzi mă puteți urmări aici, dar și pe blogul personal.

jurnalulfericirii.ro

Roxana Șerban

Scrisul m-a însoțit pe tot parcursul vieții, că o formă de devoalare personală, de conectare cu ceilalți, de dăruire a unei bucăți din mine către lume, dar și o terapie de vindecare sufletească. Am absolvit Școala de Scris cu Daniel Zarnescu, în cadrul căreia am descoperit scrisul cu alți ochi, acumulând astfel cunoașterea și tehnica prin care să-l duc la alt nivel (Obiectiv: publicarea de cărți).

Iți mulțumesc că îmi citești publicările și m-aș bucura să-mi spui cum percepi tu ceea ce scriu și cu ce rezonezi din ceea ce împărtășesc cu tine.

Radu Octavian

Mi-am setat ca obiectiv sa aduc la viata personaje inteligente si neinfricate, aptitudini pe care mi-ar placea sa le vad mai des in viata reala. Promit sa le dezvolt in lumi misterioase si pline de actiune, in care fortele binelui si raului sunt diferentiate doar de o linie subtire. Ce scriu va fi pe gustul tau in cazul in care esti pasionat de psihologie si dark fantasy. Apropo, in locul tau n-as urca pe scarile alea, ai o umbra in spate…

Daniel Zărnescu

Sunt avid de povesti, citesc zeci de romane pe an, sunt cinefil inrait, dar din ala de prefera cinema-ul, ca experienta… si mai si scriu zilnic cate ceva, ca exercitiu obligatoriu in lumea asta a scriitorilor. As vrea sa cred ca cei care ma citesc au sentimentul unei cafele tari, atunci cand se lasa patrunsi de randurile mele. Sunt un nerd cand vine vorba de storytelling. Cred ca lumea are nevoie de mai multi povestitori si de mai putini avocati ai dreptatii pe platforme de social media.